![Carottes râpées à la marocaine Carottes râpées à la marocaine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b137a3cf-6354-4d3f-8085-d7254fa63e9d/Derivates/acdcba30-11c0-42a3-a9d9-c290a31931e0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'1/2 orange
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 500 g de carottes, en morceaux
- 4 oignons verts, en tronçons
- 1 pincée de cumin en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 1 bouquet de coriandre fraîche, ciselé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 432 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Salade carottes râpées
10p
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Pommes vapeur
25 Min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 Min
Chou-fleur vapeur
20p
Salade de chou rouge, boulgour et œuf dur
45min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20p
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30min
Brocoli vapeur (250 g)
15 min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 Min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35 Min
Carottes râpées à ma façon
20p