Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 170 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 5 jaunes d'œufs
- 1 bâton de cannelle
- 2 - 3 c. à café de zeste de citron râpé
- 2 pâtes feuilletées maison
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1271 kJ / 304 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Crème caramel et vanille
8 Std.
Flan pâtissier aux prunes
2h 5min
Crème catalane
4 Std. 25 Min
Flan pâtissier au chocolat
3 Std.
Petits gâteaux moelleux aux pêches comme un baba
1 godz. 25 min
Gâteau de riz au caramel
1h 40 min
Flan individuel à la vanille
50 min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 min
Far aux abricots
1 godz. 15 min
Crème renversée au caramel
4h 50 min
Flan pâtissier
4 Std. 25 Min
Tarte normande
1 godz. 25 min