Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 170 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 5 jaunes d'œufs
- 1 bâton de cannelle
- 2 - 3 c. à café de zeste de citron râpé
- 2 pâtes feuilletées maison
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1271 kJ / 304 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau nantais
1 Std.
Flan pâtissier à la vanille
13h 15min
Tarte amandine aux poires
3h 25min
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min
Flan pâtissier
4h 25min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45 Min
Flan individuel à la vanille
50 Min
Gâteau basqu'ô fraises
1u. 45min
Crème anglaise à l'orange
1 Std.
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 Std. 5 Min
Cheesecake à la vanille cuit
13u. 30min
Gâteau battu
3 Std.