Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 170 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 5 jaunes d'œufs
- 1 bâton de cannelle
- 2 - 3 c. à café de zeste de citron râpé
- 2 pâtes feuilletées maison
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1271 kJ / 304 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau pomme-raisin
1h 15 min
Crème renversée au caramel
4sa 50 dk
Flan pâtissier
4h 25min
Crème renversée au café
2 godz.
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1h
Flan individuel à la vanille
50 min
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min
Tuiles à la pistache
12 godz.
Croustade aux pommes
50 min
Amandine à la cerise
2 godz.
Flan aux fruits rouges
1h
Far aux pommes
1h