Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille (pour 2 fions)
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de sucre en poudre
- 750 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 15 g de sucre vanillé maison
- 125 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g de lait
- 8 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 gousse de vanille, égrainée
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2227.8 kJ / 532 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 23.8 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Far breton aux pruneaux
1 godz. 10 min
Far breton aux pruneaux
2小时
Œufs au lait
50 分钟
Crème caramel
3h
Crème anglaise
10min
Baba aux agrumes
8h 45min
Gâteau de riz au caramel
1sa 40 dk
Flan pâtissier à la vanille
13 godz. 15 min
Riz au lait
1 godz.
Far aux pruneaux
1h 35min
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min
Flan pâtissier
4小时 25 分钟