Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 œuf
- 50 g de purée d'amande maison (voir "Conseil(s)")
- 100 g de farine de blé
- 120 g de fromage de chèvre demi-sec, coupé en dés
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de graines de nigelle
- 10 amandes émondées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1325 kJ / 320 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Feuilletés au beaufort
1 godz.
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 min
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
Muffins pomme-camembert
55 min
Muffins ciboulette-jambon fumé
45 min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4 Std. 20 Min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min