Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 12 langoustines
- du sel, à discrétion
- du poivre moulu, à discrétion
- 450 g d'eau
- 400 g de fèves fraîches, écossées (1,5 kg de fèves en cosses)
- 25 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe
- 150 g de jambon ibérique, type pata negra, en tranches
- 5 brins de thym frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1716 kJ / 408 kcal
- Protein
- 49 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 Min
Filet de truite, crème de haricots cannellini
No ratings
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35 Min
Boulettes d'agneau aux herbes
40 Min
Pavés de truite en croûte d'amande et herbes
45 Min
Pois gourmands farcis au crabe
45 Min
Œuf, potimarron et purée avocat-raifort - Bruno Dinel
1 Std. 30 Min
Poule au pot béarnaise
2h 15min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 Std. 10 Min
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1 Std. 30 Min
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2h 15min