Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Carbohydrates
- 4.8 g
- Fat
- 47.6 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras de canard
72h
Bûche glacée chocolat mandarine
5h 45 min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Charlotte aux framboises et chèvre frais
12 godz.
Pommes de terre au lard et à la sauge
1h 20min
Céleri et pommes aux gésiers de canard
15 dk
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13小时 15 分钟
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 min
Caille au pain d'épices et cassis
1h
Les palets roses de Jeanne
1h 15 min
Chutney aux raisins
25 min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 min