Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g d'abricots secs dénoyautés
- 650 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- 2 branches d'estragon frais
- 90 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 500 g de lait
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1675.2 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 75.8 g
- Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Riz au lait de riz
35 Min
Crème dessert au thym citron
30 Min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45 min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
Riz au lait amande-verveine
1 Std. 30 Min
Poires duchesse
12h 25min
Fromage blanc gourmand, pomme et miel
10min
Kabuni (Riz au lait, raisins secs et pignons)
40 Min
Gâteau vapeur à la noix de coco
2h 50 min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2 Std.
Flan pomme-cannelle
45 min
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1 Std. 15 Min