Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g d'abricots secs dénoyautés
- 650 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- 2 branches d'estragon frais
- 90 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 500 g de lait
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1675.2 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 75.8 g
- Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Velouté de framboises au lait ribot
10 dk
Cheesecake au fromage de brebis et aux figues
25h 50min
Ananas confit aux épices et au lait de coco
2sa 50 dk
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35 Min
Quiche ricotta et pois gourmands à l'orange
1 Std. 30 Min
Baba aux agrumes
8 Std. 45 Min
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55 dk
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12 Std.
Ananas cuit aux vapeurs de vanille, sorbet à la coriandre
3sa
Gâteau aux abricots et à la semoule de blé dur
1 Std.
Far aux abricots
1 Std. 15 Min
Fondue de poireau orange et cumin
30 Min