Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'abricots frais de belle taille (12) bien mûrs, dénoyautés et détaillés en oreillons
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de cassonade
- 150 g de vin blanc doux parfumé, type muscat
- 240 g de biscuits amaretti (12 biscuits)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1975 kJ / 471 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Gaspacho de tomate à la framboise
15 min
Soupe de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 min
Coulis de fruits
10 min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Papillote de fruits
30 min
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1h 45min
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14 Std. 15 Min
Pain de saumon, crème citronnée
6 godz. 15 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Soufflé aux agrumes
30 min