Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'oignon, en morceaux
- 400 g de petits pois frais, écossés
- 300 g d'eau
- 3 c. à soupe de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Velouté de petits pois et feta
35 Min
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h
Crème de petits pois
40min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 Min
Crème de lentilles au lard
3 godz. 10 min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 Min
Soupe de petits pois à la menthe
25 Min
Crème de pois chiches au lard
30 Min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min