Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de beurre
- 350 g de pousses d'épinards frais
- du sel
- du poivre moulu
- 370 g de lait
- 120 g de farine de blé, et 1 c. à soupe pour le moule
- 3 œufs
- 160 g de fromage frais, à l'ail et aux fines herbes
- 50 g de pignons de pin
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1521 kJ / 365 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 24 g
Alternative recipes
Gratin d'aubergine au thon
40 Min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
35 Min
Cake épinard-ricotta
55min
Flan d'épinard
45 Min
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55min
Tarte aux courgettes et au pesto
1 godz. 35 min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1 Std. 15 Min
Tarte croustillante carotte et courgette
1 Std.
Crumble de courgette à la menthe
50 Min
Flan d'aubergine
1 Std.
Gratin d'aubergine au parmesan
1 Std. 30 Min