Devices & Accessories
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Prep. 20 min
Total 1 h 5 min
4 porties
Ingredients
Gruyère gevulde zalmburger
-
wit brood in stukken80 g
-
olijfolie15 g
-
boter in stukken50 g
-
bloemige aardappel geschild, in blokjes (1 cm)350 g
-
water50 g
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak1 tl
-
lente-ui in stukken30 g
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
Gruyère kaas in 8 stukken80 g
Sla
-
gemengde jonge bladsla120 g
-
cherry tomaten gehalveerd100 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn½ el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
27 g
Calories
2197 kJ /
525 kcal
Fat
34 g
Fibre
2.9 g
Carbohydrates
26 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Zal(m)ig lekker
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Chocoladehazelnootpasta
45min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Asperge ovenschotel
1h 30min
Mediterrane kippenpastei
50min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Ananaspakketjes
1h
Chocoladereep likeur
15min
Zalmburgers
25min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min