Gruyère gevulde zalmburger met sla
TM5 TM6

Gruyère gevulde zalmburger met sla

(No ratings)

Ingredients

Gruyère gevulde zalmburger

  • 80 g wit brood, in stukken
  • 15 g olijfolie
  • 50 g boter, in stukken
  • 350 g bloemige aardappelen, geschild, in blokjes (1 cm)
  • 50 g water
  • 1 tl zout, en meer naar smaak
  • 1 tl vers gemalen zwarte peper, en meer naar smaak
  • 30 g lente-ui, in stukken
  • 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
  • 80 g Gruyère kaas, in 8 stukken

Sla

  • 120 g gemengde jonge bladsla
  • 100 g cherry tomaten, gehalveerd
  • ½ tl zout
  • 1 snuifje vers gemalen peper
  • 1 el olijfolie
  • ½ el balsamico azijn

Nutrition
per 1 portie
Calories
2197 kJ / 525 kcal
Protein
27 g
Carbohydrates
26 g
Fat
34 g
Fibre
2.9 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes