Devices & Accessories
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Prep. 40 min
Total 1 h 20 min
4 porties
Ingredients
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Difficulty
easy
Nutrition per 4 porties
Sodium
2581.5 mg
Protein
76.2 g
Calories
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Fat
176.4 g
Fibre
32.6 g
Saturated Fat
28.1 g
Carbohydrates
146.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Celebration of Colours
7 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
No ratings
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
No ratings
Bernse Aardappelrösti met Spek
No ratings
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
No ratings
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Amandelcake
50 min
Balletjes met dadels en noten
No ratings
Pikante Kip met Kokosrijst
No ratings
Avocado-ijs met Chocoladesaus
No ratings
Aardappel pannenkoeken
45 min