Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 170 g de filets d'anchois à l'huile, préalablement égouttés
- 15 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 733.5 kJ / 177.2 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Tapenade de tomates
5 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2 Std. 15 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Tapenade
10 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Beurre d'anchois
1 Std. 10 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Mayonnaise aux herbes
15 min
Sauce aux câpres
30 min
Cervelle de canuts
12h