Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte d’amandes
- 150 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire, de la couleur de votre choix
- 150 g de cerneaux de noix
Le caramel
- 50 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de vinaigre d'alcool
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 673.2 kJ / 161 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 17.6 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 1.2 g
Alternative recipes
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2h 25min
Pain d'épices
3h
Tuiles aux amandes
25 min
Amaretti aux abricots
30 dk
Délice de foies au riesling
2h 50 min
Nonnettes à l'orange
1 godz. 40 min
Petits chocolats à la liqueur
3 godz. 10 min
Petits chocolats
3 godz. 20 min
Bouchées boudin-pomme
1 godz. 30 min
Amandes au cacao et au café
30 dk
Tuiles aux amandes
25 min
Mendiants au chocolat
30 dk