Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte d’amandes
- 150 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire, de la couleur de votre choix
- 150 g de cerneaux de noix
Le caramel
- 50 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de vinaigre d'alcool
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 673.2 kJ / 161 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 17.6 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 1.2 g
Alternative recipes
Pain d'épices
1h 15min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 Std.
Mendiants au chocolat
30 Min
Moules à l'escabèche
24h
Pavés chocolat et mendiants
20min
Pain d'épices
3h
Foie gras de canard
72 Std.
Sapin strudel
3h 30min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2 Std. 25 Min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Pastis landais
2h 30min
Sucre de Noël
1sa 5 dk