Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 300 g de lait
- 5 jaunes d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 2 c. à soupe de moutarde forte
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Nutrition
- per 555 g
- Calories
- 4957 kJ / 1186 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 102 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Fruits déguisés
45 Min
Croquettes d'automne au cèpe
2 Std. 45 Min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30min
Sauce sésame
10min
Soupe de pommes vertes
15 Min
Chocolat au riz soufflé
1 Std. 20 Min
Glace à l'oseille
3h 20 min
Carrés menthe-chocolat
5sa
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Boule de fromage frais aux graines et noix
1 Std. 20 Min
Petits sablés au pesto rosso
2 Std.
Tuiles au fromage
15 Min