Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de mozzarella, égouttée et coupée en morceaux
- 80 g d'olives taggiasca dénoyautées
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel
- 320 g de pâtes sèches, type farfalle
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Spaghetti aux échalotes et au citron
40 min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 Min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 Min
Pâtes au thon
30 Min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25 Min
Trofie au pesto
40 min
Œufs à la mexicaine et au guacamole
30 Min
Coquillettes express
15min
Macaroni aux tomates, olives et piment
25 Min
Gnocchis à la carbonara
15min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min
Chèvre-poivron
15min