Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de mozzarella, égouttée et coupée en morceaux
- 80 g d'olives taggiasca dénoyautées
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel
- 320 g de pâtes sèches, type farfalle
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Macaroni aux tomates, olives et piment
25 Min
Pâtes complètes, sauce au basilic
30 Min
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35 Min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Coquillettes express
15 Min
Pâtes au thon
30 Min
Trofie au pesto
40 Min
Salade de farfalle à la grecque
25 Min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 Min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 Min
Chèvre-poivron
15 Min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25 Min