Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de mozzarella, égouttée et coupée en morceaux
- 80 g d'olives taggiasca dénoyautées
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel
- 320 g de pâtes sèches, type farfalle
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Pipe rigate gratinés
1h
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35min
Gnocchis à la carbonara
15 min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 min
Macaroni aux tomates, olives et piment
25 min
Salade de farfalle à la grecque
25 min
Fusilli au lait de coco et saumon fumé
30min
Coquillettes express
15 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Penne au pesto et jambon cru
15 min
Gratin de pâtes au fromage
50 min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20min