Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'eau
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g d'oseille équeutée
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., type d'Isigny
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 4573 kJ / 1099 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 89 g
- Fat
- 73 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Crème d'endive au colombo
30 min
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1h 10min
Purée de céleri
25 min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1h
Glace concombre groseille
2 Std. 15 Min
Sabayon anisé
15 Min
Sabayon au cidre
15 Min
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Chutney de poires
55 min
Céleri rémoulade
10 Min
Sabayon au citron
15 Min
Velouté aux cosses de petits pois
35 Min