Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 50 g d'échalote, coupée en 2
- 20 g de beurre
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc sec
- 450 g de pulpe de tomate
- 600 g de filet de dinde, sans peau, en cubes
- ½ c. à café de paprika
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'abricots secs dénoyautés
- 1 branche de romarin frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Filet mignon au cidre
35min
Sauté de porc au curry
1 Std.
Filet mignon aux pruneaux
1 Std.
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1 Std.
Porc aux abricots secs
55 Min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Sauté de porc à l'orange
1 Std.
Porc aigre-doux à la purée
40min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 Min
Filet de poulet sauce à la pêche
35min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 Min