Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 30 g de canneberges déshydratées
- 5 g d'huile de tournesol, et un peu pour la cuillère
- 45 g de beurre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 175 g de guimauves
- 100 g de riz soufflé
- 50 - 60 g de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 844.4 kJ / 202 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 36.1 g
- Fat
- 5.6 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10h
Petits chocolats
3 godz. 20 min
Décors en pâte d'amande
35 λεπτ.
Dacquoise aux framboises
2 godz.
Petits chocolats à la liqueur
3 Std. 10 Min
Poudre au caramel
1 godz.
Moutarde à la figue
1 godz.
Gelée de queues de fraise
1 godz.
Bavarois cerise-pistache
6h 30min
Dacquoise
40 min
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15min
Mignardises comme un Irish coffee
4h 10min