Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- le zeste d'un citron vert non traité
- ½ c. à café de baies roses
- 1 pincée de sel
- 250 g de farine blanche type 45
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 109.6 kJ / 25.9 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 4.7 g
- Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Bretzel
1 godz. 10 min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1sa 45 dk
Crackers au fromage
1h
Biscuits du randonneur
5 Std.
Sablés aux farines de sarrasin et lentille
3 Std. 35 Min
Brioche légère au fromage blanc
4 godz.
Pain de mie aux graines
6h
Crackers à la farine de lentilles vertes
1 godz. 10 min
Briochettes en éventail
3 Std. 35 Min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1 Std. 20 Min
Pains au maïs
3h 20min