Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignon rouge, coupé en 4
- 4 branches de persil frais
- 400 g d'aubergines, en morceaux
- 200 g de tomates cerise
- 25 g de vin blanc sec
- 150 g de fromage blanc, 20% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux
- 20 g de beurre salé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1984 kJ / 476 kcal
- Protein
- 43 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 28 g
Alternative recipes
Bœuf aux champignons
30 Min
Ragoût express d'agneau épicé
30 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20 min.
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 Std.
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 Min
Bœuf Stroganov
55 dk
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1 Std. 25 Min
Paleron au potiron et au vin blanc
3sa
Daube d'agneau aux artichauts
1 Std.
Emincé de veau à la normande
35 Min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min