Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignon rouge, coupé en 4
- 4 branches de persil frais
- 400 g d'aubergines, en morceaux
- 200 g de tomates cerise
- 25 g de vin blanc sec
- 150 g de fromage blanc, 20% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux
- 20 g de beurre salé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1984 kJ / 476 kcal
- Protein
- 43 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 28 g
Alternative recipes
Curry d'agneau aux aubergines
50 min
Osso-buco aux agrumes
1h 20 min
Emincé de veau à la normande
35 Min
Lotte au beurre rouge
40 min
Beef and ale pie
3 godz. 20 min
Bœuf Stroganov
55 min
Tajine de veau aux amandes
1h 15min
Bœuf aux champignons
30 min
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Sauté de veau au chorizo
1h
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 min