Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 5 gousses d'ail
- 5 brins de persil plat frais
- 15 - 20 feuilles de menthe fraîche
- 2 tranches de jambon blanc, coupées en morceaux
- 2 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de brocciu
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 12 cannelloni à garnir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2265 kJ / 539 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Carbohydrates
- 54.5 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Fiadone au citron
50 Min
Cannellonis à la ricotta
55min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1 Std. 10 Min
La véritable moussaka
2 godz. 30 min
Aubergines à la bonifacienne
2 godz.
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 godz.
Panisses
30 min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13h 30min
Sauté de veau aux olives
1 godz.
La daube niçoise
13hod. 20min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min