Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 5 gousses d'ail
- 5 brins de persil plat frais
- 15 - 20 feuilles de menthe fraîche
- 2 tranches de jambon blanc, coupées en morceaux
- 2 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de brocciu
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 12 cannelloni à garnir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2265 kJ / 539 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Carbohydrates
- 54.5 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Polenta de châtaigne
30 dk
La daube niçoise
13h 20min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1sa 30 dk
Pappardelle au ragoût d'agneau
1h
Fiadone au citron
50min
Trofie au pesto
40min
Alouettes provençales
1sa 30 dk
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 godz. 35 min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Cannellonis à la ricotta
55 min