Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de beurre
- 40 g d'oignon, en morceaux (3-4 cm)
- 1 gousse d'ail
- 400 g de radicchio, en lamelles
- 300 g de coulis de tomates
- 1 - 2 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 350 g de pâte sèche, type penne lisce
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Ramequins aux épinards et aux œufs
35min
Bucatini à l'amatriciana
45min
Bœuf laab
No ratings
Smoothie à la mangue
10min
Spaghetti Carbonara
35min
Salade niçoise
40min
Cornettes à la viande hachée
30min
Crêpes à la viande hachée
1 Std. 10 Min
Pizza au poulet et curry
1 Std. 10 Min
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
30min
Pain perdu
30min
Penne brocoli, saucisse et olives
40min