Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de beurre fondu, et un peu pour la plaque
- 3 œufs
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 40 g de fromage type Roquefort, ou autre fromage bleu, coupé en morceaux
- 30 g de gruyère râpé
- 60 g de jambon cru, coupé en dés
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 199.1 kJ / 47.7 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 3.1 g
- Fat
- 2.9 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Minichoux au chèvre et au basilic
55 Min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 Min
Petits flans de carotte
12h
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Muffins tomate et mozzarella
30min
Cookies aux olives et au chèvre
30min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Minicakes chorizo-ciboulette
1 Std.
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50 Min
Muffins petits pois, menthe et comté
45 Min