Devices & Accessories
Kalkoenburgers
Prep. 20 min
Total 1 h 25 min
4 stuks
Ingredients
-
kalkoenborstfilet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)450 g
-
koriander7 - 8 takjes
-
uien doormidden gesneden60 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen komijn2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Protein
28 g
Calories
623 kJ /
149 kcal
Fat
3 g
Fibre
0.5 g
Carbohydrates
2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Burgertijd!
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Flatbread gevuld met mozzarella
45 min
Indische kippenburger
4 h
Quiche met kip en peer
2 h 40 min
Pikante kalkoensatés
1 h
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 h 5 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 h 15 min
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Avocadomayonaise
15 min
Knapperige koekjes
1 h 30 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Gestoomd volkorenbrood
2 h
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min