Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g d'oignons, en deux
- 1 gousse d'ail
- 85 g d'huile d'olive
-
½
c. à café de piment en poudre, au goût
or ½ c. à café de piment sec en flocons, au goût - 1000 g de moules frais, nettoyés ou non, avec la coquille
- 200 g de tomates pelées en dés, en boîte, avec la coquille
- 100 g de vin blanc sec
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1076 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce bolognaise
3sa 15 dk
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Risotto au safran de Mund
45 min
Mini focacce fantaisie
2h 5 min
Sauce au poivre vert
20 min
Sauce Hollandaise
15 dk
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1 godz. 25 min
Vinaigrette aux poivrons
5 dk
Poulet au poivron rouge
1 godz. 5 min
Poulet citron
50 min
Boeuf Stroganoff
45 min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30 dk