Devices & Accessories
Pekingeend
Prep. 15 min
Total 45 min
4 porties
Ingredients
-
lente-uitjes met een 3-tal cm loof40 g
-
lichte sesamolie20 g
-
wortelen in stukken450 g
-
water130 g
-
10 g sojasaustamari saus10 g
-
kippenborstfilet in blokjes (ong. 3 cm)600 g
-
verse shiitake in kwartjes200 g
-
100 g sojascheuten in blik of bokaalverse sojascheuten100 g
-
gember, vers gepeld, in dunne schijfjes10 g
-
1 - 2 snuifjes gemalen cayennepeper, naar smaakrode curry pasta1 tl
-
rijstnoedels fijn150 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
42.3 g
Calories
1824 kJ /
434 kcal
Fat
12 g
Fibre
5.8 g
Carbohydrates
42.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Oosters koken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 h 10 min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
No ratings
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
No ratings
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 h 30 min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
No ratings
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
No ratings
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 h
Japanse kip curry
55 min
Kipfricassee
No ratings
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 h
Rundergoulash met deegballetjes
1 h 30 min