Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biscuit
- 2 œufs
- 70 g de sucre
-
10
g de sucre vanillé, maison
or ½ sachet de sucre vanillé - 80 g de farine
- 20 g d'amidon
Crème au séré
- 100 g d'eau bouillante pour dissoudre la gélatine
- 8 feuilles de gélatine
- 250 g de séré maigre
- 500 g de séré à la vanille
- 200 g de yogourt nature, 1,5 % de m.g.
- 300 g de fraises, équeutées, en tranches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 469 kJ / 111 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau à la crème
45 Min
Séré aux herbes
10min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Coquins de Linz
3u. 15min
Cheesecake basique
10 Std.
Crème au jus de pomme
4 Std. 15 Min
Tarte au vin cuit
45 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Mille-feuille pomme-safran
Brak ocen
Soupe au vin de Soleure
1 Std.