Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biscuit
- 2 œufs
- 70 g de sucre
-
10
g de sucre vanillé, maison
or ½ sachet de sucre vanillé - 80 g de farine
- 20 g d'amidon
Crème au séré
- 100 g d'eau bouillante pour dissoudre la gélatine
- 8 feuilles de gélatine
- 250 g de séré maigre
- 500 g de séré à la vanille
- 200 g de yogourt nature, 1,5 % de m.g.
- 300 g de fraises, équeutées, en tranches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 469 kJ / 111 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs colorés en rouge brun
55 min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Tresse russe aux canneberges
3h
Crème brûlée
4h 50 min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Riz au lait et son coulis de fruits rouges
55 min
Caramels à la crème
2h
Gâteau à l'Ovo
55 min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Tourte aux poires
9h