Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de poireaux, coupés en tronçons (3 cm env.)
- 20 g de beurre doux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de curry en poudre
- 2 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1405 kJ / 339 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 6.5 g
- Fat
- 29.5 g
- Fibre
- 4.5 g
Alternative recipes
Flan de patate douce aux épices
55 min
Flan de butternut au citron
50min
Petit flan au roquefort et brocoli
40 min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 Min
Flan d'aubergine
1 godz.
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Œuf en cocotte de courgette ronde
1 godz.
Gâteaux de champignons
1h 15min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1 godz.
Flan d'épinard
45 Min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 min
Chou-fleur en soufflé
55 min