Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 orange non traitée
- 500 g d'eau
- 1000 g de panais, coupés en morceaux
- 100 g de mascarpone
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 810 kJ / 193 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Carbohydrates
- 25.2 g
- Fat
- 7.5 g
- Fibre
- 5.5 g
In Collections
Alternative recipes
Purée butternut-noisettes
50 Min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Purée panais potiron
45 Min
Purée de céleri
25 min
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1hod.
Purée potiron-orange
30min
Purée céleri-pomme
45 Min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 Min
Purée de butternut et roulé de veau
50 Min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 Min