![Gaspacho concombre, cumin et gouda Gaspacho concombre, cumin et gouda](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/502584AF-74A4-4562-984E-6879998E1CC4/Derivates/1E34D169-12F1-46E5-9A0B-14CEA5AFDAB7.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse d'ail
- 2 ½ concombres, épluchés et coupés en gros tronçons
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 100 g de fromage blanc nature
- ½ c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de gouda, coupé en petits dés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 587 kJ / 141 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15 min
Gaspacho asiatique
15 min
Velouté de concombre aux noix
10 Min
Gaspacho indien
2 Std.
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min
Soupe froide pomme-betterave
30 min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Gaspacho de betterave
10 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho concombre et pomme
10 Min