Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 250 g de mûres
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2004 kJ / 482 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 26.3 g
- Fat
- 40 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Feuilleté chantilly et fraise
1 Std. 30 Min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Crème fouettée au basilic
2h 10min
Crème fouettée au citron
10 min
Naked cake aux framboises
1 Std. 30 Min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 Min
Chantilly au clou de girofle
20 min
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1 Std.
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.