Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 brins de basilic frais, équeutés
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel (optional)
- 2 pincées de poivre blanc moulu (optional)
- 20 g de sucre en poudre (optional)
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1311.1 kJ / 316 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 11.6 g
- Fat
- 28.9 g
- Saturated Fat
- 20.4 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 470.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Crème fouettée au citron
10 min
Œufs à la neige au coulis de poires
3hod. 55min
Crème fouettée
10 min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40 min
Chantilly au clou de girofle
20min
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 min
Crème fouettée aux mûres
15 min
Sorbet mangue-Passion
12 Std.
Choux chantilly et fruits rouges
2h