Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 brins de basilic frais, équeutés
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel (optional)
- 2 pincées de poivre blanc moulu (optional)
- 20 g de sucre en poudre (optional)
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1311.1 kJ / 316 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 11.6 g
- Fat
- 28.9 g
- Saturated Fat
- 20.4 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 470.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Tiramisu à l'italienne
4h 40min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min
Crème fouettée
10 Min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40 Min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Poisson sauce gombo
40 Min
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Roulés de bar à la pancetta, purée de pommes de terre au citron
1h 5min
Crème fouettée au citron
10 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min