Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 21.3 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Cervelle de canuts
12 godz.
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Œufs farcis
30min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Tartinade de champignons amande-muscade
20min
Salade d'asperges
45min
Œufs mimosas à la sardine
35min
Moules à l'escabèche
24h
Œuf poché sauce meurette
1h
Harengs marinés, pommes à l'huile
12 godz.
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40min