Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 21.3 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Mayonnaise
5min
Sauce au roquefort
20 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Les beurres aromatisés
24h
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Cuisson des œufs
20 Min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 godz. 30 min
Œufs cocotte aux cèpes
35 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min
Œufs mimosas à la sardine
35 Min
Moules au roquefort
40 Min