Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
La crème aux cerises amarena
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de mascarpone
- 240 g de cerises amarena, au sirop (et 20 g de sirop)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 442 kJ / 106 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 4.9 g
- Fat
- 8.7 g
In Collections
Alternative recipes
Meringue italienne
30min
Macarons au café
24h
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Mignardise : macarons rose-gingembre
13 Std. 30 Min
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Délice d'été aux fruits rouges et à la pistache
13 Std. 30 Min
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4 Std.
Macarons à la griotte
48 godz.
Briochettes feuilletées
2j 45 menit
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45min
Galantine de poulet au foie gras
48 godz.
Choux vanillés
1h 20 min