Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de sucre en poudre
- 115 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- 250 g de farine
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 1 pincée de sel
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 502.5 kJ / 119.9 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 13.6 g
- Fat
- 6.6 g
In Collections
Alternative recipes
Sablés bretons
50 Min
Sablés nantais
2 Std. 40 Min
Sablés choco-coco
45 min
Langues de chat à la vanille
15 min
Biscuits au café
1 Std.
Biscuits spirales chocolat-vanille
1 Std. 30 Min
Madeleines
30 Min
Biscuits fourrés type Oréo®
1 Std. 15 Min
Biscuits fourrés à l'orange
2h 30min
Goûters fondants au chocolat
1 Std.
Sablés viennois au chocolat
50 Min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 min