Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème à la vanille
- 375 g de lait
- 30 g de fécule de maïs
- 60 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de vanille en poudre
- 250 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le montage
- 32 biscuits, type biscuits Thé
- cacao en poudre, pour la finition
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1890.5 kJ / 455.8 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 33.8 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau léger au fromage blanc
4h
Gâteau au yaourt
1 Std. 40 Min
Gâteau au citron
2h
Le gâteau de Peau d'Ane
1h 15 min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 min
Tarte crémeuse aux fraises
2h
Entremets aux 2 chocolats
2 Std. 15 Min
Gâteau renversé à l'ananas
1h
Gâteau de Pâques
1 godz. 50 min
Gâteau magique au chocolat blanc
3h 15min
Gratin de pommes de terre à la viande hachée
2h
Gâteau express
40 Min