Geräte und Zubehör
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portie
Zutaten
-
selderij bladeren40 g
-
venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
korianderzaad1 theelepel
-
graanmosterd1 eetlepel
-
olijfolie50 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
zout plus extra voor kruiden2 - 3 snuifje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
selderstengels in stukken gesneden100 g
-
venkelknollen in stukken gesneden100 g
-
zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)3
-
water500 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
155.9 mg
Eiweiß
21.1 g
Brennwert
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoffe
5.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
32.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min
Tiramisu Smoothie
5 Min
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Zeevruchtensoep
30 Min