Geräte und Zubehör
Orzo pasta met zalm en spinazie
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
olijfolie20 g
-
3 bevroren zalmfilets, ontveld, (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)3
-
paprikapoeder2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes2 takjes
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta170 g
-
verse bladspinazie200 g
-
cherry tomaat gehalveerd100 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
maïszetmeel2 tl
-
citroensap1 el
-
vers gemalen zwarte peper en meer als garnering½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
28 g
Brennwert
2344 kJ /
560 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
4.1 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Zal(m)ig lekker
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Viscurry
35 Min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Risotto bolognese
45 Min