Geräte und Zubehör
Kokos Dahl
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portie
Zutaten
-
ui gehalveerd240 g
-
verse groene chilipepers zaden verwijderd indien nodig1 - 2
-
tomaat in kwartjes gesneden150 g
-
droge rode linzen250 g
-
kokosmelk400 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 tl
-
2 tl witte mosterdzaadjeszwarte mosterdzaadjes2 tl
-
water300 g
-
½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta½ tl
-
120 g bladspinazie, vers, grof gehaktjonge spinazie, vers grof gehakt120 g
-
korianderbladeren, vers grof gehakt, voor de garnering2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
20.5 g
Brennwert
1967.8 kJ /
470.3 kcal
Fett
15.4 g
Kohlenhydrate
55.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Perzik- en Amandelijs
Brak ocen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
Vegan Burgers
Brak ocen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Thaise nachos
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Brak ocen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Brak ocen
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Brak ocen
Pasta met crème van pistache
30 min