Geräte und Zubehör
Vegetarische bonenburger
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 stuks
Zutaten
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes6 takjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd120 g
-
havervlokken50 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na het uitlekken)265 g
-
½ - 1 tl chilisaus, rood, bv. Tabascosambal oelek½ - 1 tl
-
mosterd2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9 g
Brennwert
755 kJ /
180 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
8.1 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Gemarineerde paprika's
55 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Zweedse worteltaart
2 Std.