Geräte und Zubehör
Gestoomde Chinese groenten
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
lange rode chilipeper bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
knoflookteentjes2
-
extra vergine olijfolie20 g
-
tamari saus glutenvrij (zie tip)2 tl
-
sesamolie2 tl
-
pure ahornsiroop2 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
kokend water1000 g
-
broccoli in roosjes gebroken250 g
-
paksoi in de lengte in vieren gesneden150 g
-
suikererwten in tweeën gesneden150 g
-
krokant gebakken sjalot voor de garnering
-
verse korianderbladeren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6.9 g
Brennwert
587.8 kJ /
140 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoffe
6.4 g
Kohlenhydrate
7.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30 Min
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min