Geräte und Zubehör
Thaise pinda kip met kokosrijst
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
Pindasaus
-
knoflookteentjes3
-
gember, vers wortel geschild, in ronde plakjes gesneden (2 mm)30 g
-
olijfolie40 g
-
kokosmelk400 g
-
pindakaas160 g
-
lichte sojasaus80 g
-
sinaasappelsap80 g
-
donkerbruine suiker80 g
-
sesamolie10 g
-
sriracha saus naar smaak (zie tip)1 - 2 el
Kip, rijst en groenten
-
water600 g
-
kokosmelk400 g
-
basmati rijst350 g
-
kokos, gedroogd, geraspt20 g
-
kippendij, zonder been en zonder vel in blokjes gesneden (1-2 cm)600 g
-
verse babymaïs in de lengte gehalveerd200 g
-
suikererwten getrimd200 g
-
pinda's, ongezouten grof gehakt, voor de garnering
-
korianderblad, vers grof gehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
37.5 g
Brennwert
3831 kJ /
918 kcal
Fett
52 g
Kohlenhydrate
71.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Familie en vrienden
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pad Thai
45 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Aromatische kipcurry
1 Std.
Kleverige sesamkip
40 Min
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Dadel curry dip
5 Min