Geräte und Zubehör
Balsamicozalm met courgettenoedels
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn70 g
-
witte wijn80 g
-
honing80 g
-
Dijon mosterd20 g
-
verse rozemarijn alleen de blaadjes1 el
-
teentje knoflook1
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (150 g elk)verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)4
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
courgettes geheel500 g
-
citroensap, vers geperst1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
33 g
Brennwert
1837 kJ /
439 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
1.7 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Power Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2 Std. 30 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min