Geräte und Zubehör
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas (optional) in blokjes (3 cm)50 g
-
gemengde noten bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen120 g
-
kaneel½ tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen gember½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma½ tl
-
bloemkool in roosjes (3 cm)700 g
-
teentjes knoflook2
-
lente-uitjes in vier gesneden4
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes8 takjes
-
koriander alleen de blaadjes8 takjes
-
verse champignons in schijfjes200 g
-
witte wijn30 g
-
water500 g
-
zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)300 g
-
krenten (facultatief)50 g
-
verse babyspinazie grof gehakt80 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit in reepjes12
-
fijn zout naar believen½ tl
-
vers gemalen zwarte peper naar believen½ tl
-
extra vergine olijfolie (optioneel)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
19.3 g
Brennwert
1721 kJ /
409 kcal
Fett
22.3 g
Ballaststoffe
12.5 g
Kohlenhydrate
27.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Koken met de Varoma
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Keine Bewertungen
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Snelle regenboogsalade
10 Min