Apparaten en Accessoires
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 30min
8 portie
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in bevroren blokjes van 1 cm gesneden450 g
-
meel en een beetje om vorm te geven450 gram
-
water koud200 g
-
zout3 g
Vulling
-
sjalotten gehalveerd3
-
teentje knoflook1
-
prei in stukken300 g
-
olijfolie20 g
-
zalmfilet, vers in stukken (3 cm)600 g
-
crème fraîche200 g
-
dille, vers gehakt1 el
-
citroensap
-
gerookte zalm in reepjes snijden200 g
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 snuifje
-
eierdooier1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1013.2 mg
Eiwitten
30.2 g
Calorieën
3963.5 kJ /
947.3 kcal
Vetten
69.3 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
37.3 g
Koolhydraten
52.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
Zeevruchtensoep
30min