Apparaten en Accessoires
Zeevruchtensoep
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
venusschelpen schoongemaakt300 g
-
mosselen, schoongemaakt300 g
-
olijfolie50 g
-
ui in vier gesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
rode paprika in stukken gesneden (4 cm)150 g
-
rijpe tomaten in vier gesneden300 g
-
witte wijn60 g
-
visbouillon300 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. peterselie, tijm, rozemarijn1 el
-
saffraan½ tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
verse laurierbladeren2
-
rauwe inktvisringen200 g
-
rauwe gepelde scampi's medium200 g
-
rauwe garnalen, gepeld200 g
-
groene erwten (vers of diepvries) ontdooid100 g
-
verse peterselie fijngehakt, voor de garnering2 takjes
-
citroenen in schijfjes gesneden2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2044.7 mg
Eiwitten
45.8 g
Calorieën
1848.7 kJ /
441.8 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
21.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Soep, puur genieten
4 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Keine Bewertungen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Roggebroodjes
12 Std.
Kokos Dahl
25 Min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Keine Bewertungen