Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
-
500
g ripe tomatoes, cut in pieces,
of 500 g canned tomatoes - 15 g tomato purée (concentrated)
- 370 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut in slices (1 cm)
- 1 tbsp ground sweet paprika
- 1 tsp salt, plus extra for the squid
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra for the squid
-
350
g black-eyed beans, dried, soaked for at least 4 hours (see tip),
of 350 g dried green lentils, rinsed and drained - 350 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
1000
g whole baby squid, cleaned, fresh or defrosted
of 1000 g raw squid rings, fresh or defrosted - 20 g lemon juice, freshly squeezed (optioneel)
- fresh coriander, chopped (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Tuna empanada
1h 20min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Lemon cake
2h
Bread stew with tomato and onion
No ratings
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Apple tart
1h