Apparaten en Accessoires
Basic Soup Purée
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
6 portion
Ingrediënten
-
olive oil15 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 750 g
-
water750 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
717.9 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
449.7 kJ /
107.5 kcal
Vetten
4.2 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
14.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Fruit Smoothie
Geen beoordelingen
Banana Bread
1u. 50min
Adobong Puti (White Adobo)
1u.
Gluten-free Bruschetta
3u.
Beef pierogi
1u.
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1u. 20min
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1u. 45min
Suya Beef Skewers
45min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2u. 40min
Laing
1u. 50min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3u.