Apparaten en Accessoires
Aalsterse Vlaai
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
10 porties
Ingrediënten
-
speculoos250 g
-
peperkoek in stukken gesneden (2cm)300 g
-
halfvolle melk900 g
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
bruine suiker of kandijsiroop150 g
-
eieren2
-
kaneel1 tl
-
folie1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
88.9 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1356.9 kJ /
324.3 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
53.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dit is Belgisch!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Quiche met kool en broccoli
1hod. 30min.
Bloemige Focaccia
Žádné hodnocení
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min.
Vegan Sinaasappel Croissants
Žádné hodnocení
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Žádné hodnocení
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min.
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Žádné hodnocení
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Žádné hodnocení
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min.
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min.
Stoofvlees
3hod. 10min.
Garnaalkroketten
Žádné hodnocení